Getuigen van straatroof gezocht

dinsdag 19 april 2016

Groningen - De politie zoekt getuigen van een diefstal met geweld in de nacht van zondag op maandag 18 april aan de Europaweg waarbij de tas van een 20-jarige Groningse werd gestolen.

Het slachtoffer fietste tussen 01:15 en 01:30 uur vanaf de Sontweg naar de Europaweg. Ter hoogte van de kruising met het Winschoterdiep werd ze ingehaald door iemand op een goudkleurige fiets. Door deze persoon werd er met een vloeistof in haar ogen gespoten. Hierdoor raakte ze bijna ten val en kon de belager haar tas met inhoud pakken er hiermee er vandoor gaan in de richting van de Euroborg.

 

Ze kon het volgende signalement van de persoon geven:

Getint persoon

Tussen de 20 en 25 jaar oud

Ongeveer 170 cm lang

Smal tot normaal postuur

Kort gemillimeterd kroes of krulletjes haar

Half lange glanzende donkerkleurige jas met capuchon

Reed op een goud/geel kleurige damesfiets

 

De politie doet onderzoek naar deze straatroof en roept getuigen op om zich te melden. Heeft u iets gezien dat mogelijk met deze beroving te maken heeft of heeft u andere informatie die van belang kan zijn? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Roderwolde | 112 alarmeringen Roderwolde | Goedkoop Tanken in Roderwolde | Supermarkten in Roderwolde | Weerbericht Roderwolde